căutare personalizată

  

 

 

Federatia Romana de Fotbal | 08 iulie 2011

Cuplaje pe Naţional Arena, dar nu avem reguli cunoscute!!

   
    Add to Mixx!

Pe 8 iulie a.c., a avut loc, la Casa Fotbalului, ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, care a hotărât, printre altele, "A aprobat ca, pentru a face un pas spre normalizarea climatului din fotbalul nostru și de a readuce civilizația pe stadioanele din România, jocurile dintre echipele, ce vor fi programate în etapele a 4-a, a 8-a, a 12-a, a 16-a, a 20-a, a 24-a, a 28-a și a 32-a ale campionatului Ligii I, ediția 2011-2012, să se dispute, conform unui regulament special, în cuplaj, pe Național Arena din București".  Comitetul Executiv FRF a luat această hotărâre fără să consulte cluburile, galeriile sau să pună în discuţie în presă acest subiect. Preşedintele Rapidului nu este de acord cu aceste cuplaje si face referire la încasările din vanzarea biletelor, cum vor fi distribuite.

Alt aspect de care nu s-a ţinut cont este comportamentul fanilor. Având în vedere faptul că, mai la toate meciurile interbucureştene au avut loc altercaţii între aceştia sau au fost aruncate petarde sau scaune pe gazon, ne întrebăm cum vor acţiona aceştia pe Naţional Arena, atunci când echipa favorită este dezavantajată de arbitrii? Dinu Gheorghe, Presedintele Rapidului a spus: "Poate cei de la FRF vor să ajute la întreţinerea sezonului, acolo trebuie nişte activităţi foarte serioase, poate vor să aducă civilizaţia pe stadioane".

De curând am vizitat noul stadion Wembley si pot să afirm faptul că, era pregătit să primească spectatori pentru orice manifestaţie sportivă sau de altă natură în cele mai bune condiţii, la orice oră. Astfel, scaunele din piele erau protejate cu huse speciale, pe sectoarele unde erau scaune din plastic nu era nici un pic de praf. Parcarea este asigurată contra cost in spaţiile de câteva hectare din incinta stadionului.

Propunem ca în cel mai scurt timp FRF sau municipalitatea Bucureşti să dea publicităţii regulile şi procedurile care trebuie să fie respectate de publicul spectator, cluburile participante, ş.a.  strict pentru Naţional Arena. Acestea trebuie să cuprindă printre altele: unde se realizeaza parcarea auto, a spectatorilor care vin la meci; cum pot fi procurate biletele de intrare online.

fotbalfl


 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash