UEFA avertizează cu privire la procurarea neautorizată și ilegală de bilete pentru finala Champions League
Google web images

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Cupa Confederațiilor: Turneul merge mai departe în ciuda protestelor

Proteste-Cupa-ConfederatiilorBucuresti, 15 iunie 2013. FIFA este încrezătoare cu privire la meciul de deschidere a Cupei Confederatiilor care va fi așa cum a fost planificat în Brasilia sâmbătă, în ciuda protestelor în afara stadionului. Aproximativ 200 de activiști au blocat drumul principal în afara noului stadion construit și au dat foc la mormane de anvelope. Protestele fac referință la suma de bani publici cheltuiți pe turneu și Cupa Mondială 2014.

Un purtator de cuvant al FIFA, a spus că organul de conducere a avut totală încredere în autoritățile locale să se ocupe de aceste probleme apărute. Brazilia joacă cu Japonia pe stadionul Mane Garrincha în capitala țării sâmbătă, dar Pekka Odriozola a declarat pentru BBC Sport că în timp ce FIFA a recunoscut dreptul protestatarilor și a libertății de exprimare, aceasta a monitorizat situația și a fost în contact permanent cu autoritatile locale.

Mai mult, în zilele următoare sunt așteptate proteste la Sao Paolo, Belo Horizonte și Rio.

O mare parte din furia și frustrarea demonstranților "are drept scop cheltuirea a miliarde de lire sterline cu noile stadioane, ceea ce cred ei că ar fi fost mai bine cheltuite pe rezolvarea sărăciei cronice, în multe dintre marile orașe din Brazilia.

Protestele au fost în creștere în Brazilia, în ultima săptămână. Joi, membri ai Mișcării Pass s-au ciocnit cu poliția, atât în ​​Sao Paolo și Rio datorită creșterii costurilor în transportul public.

Alexandru Neata

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash