Cunoaștem semifinalistele Cupei României ǀ FCSB, singura echipă care continuă pe două fronturi

București, 06 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Debeljuh-Hermannstadt.jpg

Joi la Sibiu, în ultima partidă din sferturile de finală ale Cupei României, FCSB a reușit să învingă cu mari emoții pe Hermannstadt, scor 2-1 și să se califice pentru semifinale. Așadar, Dinamo, Sepsi, Politehnica Iași și FCSB sunt cele 4 echipe calificate și care așteaptă tragerea la sorți a semifinalelor, ce se vor disputa în dublă manșă, turul va avea loc pe 21/23 Aprilie și respectiv, 12/14 Mai, returul.

În partida de la Sibiu, FCSB a câștigat cu mari emoții, Hermannstadt a condus până în minutul 84, urmare a golului din minutul 75, înscris de către Debeljus, fiind egalată de FCSB, prin autogolul lui Dobrosavlevici din minutul 84, pentru ca în ultimul minut al timpului regulamentar de joc, Florinel Coman să marcheze golul victoriei, din pasa excelentă cu călcâiul a lui Denis Man.

Atât golul lui Debeljus cât și cel al lui Coman, au fost aproape identice, ambele efectuate cu câte o scăriță. Și autogolul lui Dobrosavlevici a fost spectaculos, devierea nefericită a acestuia în propriia poartă, a fost ca a unui veritabil atacant.

FCSB a meritat victoria, după atitudinea avută de la primirea golului, până atunci ambele echipe au avut câte un singur șut pe poartă și este singura echipă ce va continua pe două fronturi, Cupa României și Campionat din acest sezon.

Declarația atacantului echipei FCSB, Florinel Coman, după victoria cu Hermannstadt

Autorul golului victoriei, atcantul FCSB, Florinel Coman, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un meci foarte greu aici la Sibiu. Am intrat în teren cu un singur gând, de a ieși câștigători. Toate echipele se concentrează împotriva noastră, dar am câștigat cu orice preț, chiar după un joc foarte slab. Mă bucur foarte tare că am reușit să-mi ajut colegii și totodată echipa, chiar dacă nu am fost titular. Am avut acest început de an foarte prost, dar și în aceste condiții am fost golgheter până în ultima etapă, dacă nu mă înșel. Este normal să fiu criticat peste tot, sunt obișnuit, așa o să se întâmple cu oricare care joacă la Steaua, dar important este să-mi văd de treaba mea.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X