București, 28 Februarie 2019

Cunoaștem a treia semifinalistă a Cupei României: CFR Cluj, calificată după victoria cu Sepsi

../Imagini-002-2019/Sepsi-CFR-0-1-Cupa

Miercuri la Sfântu Gheorghe, s-au confruntat într-o partidă din sferturile Cupei României, formația locală Sepsi OSK și CFR Cluj, încheiată cu scorul de 1-0 în favoarea clujenilor, rezultat ce îi conferă dreptul de participare în semifinalele competiției.   

Singurul gol al meciului, a fost marcat de Valentin Costache, în minutul 60. Lipsită de titulari incontestabili, Culio (suspendat) și Țucudean (rezervă), CFR Cluj s-a chnuit să obțină victoria, portarul Jesus Fernandez, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, salvând-uși echipa de la primirea unui gol, cel puțin în trei situații clare, în minutele 13, 16 și 79.

Antrenorul echipei Sepsi OSK, Eugen Neagoe, a declarat după eșecul din Cupă cu CFR Cluj, la televiziunea Digi, următoarele: „După părerea mea, a fost un joc de luptă, echilibrat, chiar dacă am întâlnit echipa de pe primul loc, Campioana României, cred eu că le-am pus destul de multe probleme și fără să exagerez, nu și-au creat nicio ocazie de a marca. În schimb am greșit noi la acea fază și am primit acel gol. După aceea, am avut două șanse mari de a înscrie, n-am reușit. Îți trebuie și puțin noroc să fii pe primul loc, cred eu că în această seară, CFR-ul a fost mai norocoasă decât noi. Sunt supărat că n-am mers mai departe, că ne-am dorit să ajungem în semifinale, dar sincer, acum a trecut acest joc, i-am îmbărbătat pe băieți după joc, i-am felicitat pentru atitudinea care au avut-o, pentru efortul fantastic pe care l-au făcut.”

Autorul singurului gol al meciului, Valentin Costache a declarat, la același post TV: „Am avut un meci foarte greu, am alergat foarte mult cu toții și mă bucur c-am putut să-mi ajut echipa și să mergem mai departe. Eu zic că pe acest teren foarte greu, ne-am dat viața și am câștigat. La faza golului, ați văzut, au greșit ei acolo, Bilel mi-a dat o pasă foarte bună și eu am speculat foarte bine și mă bucur că mi-a ieșit în seara aceasta. Aveam nevoie de acest gol pentru încrederea mea și mulțumesc lui Mister și celor care au avut încredere în mine pentru a mă băga în joc.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Man_United-PSG-0-2

Citește și: Fără vedetele Neymar și Cavani, PSG a câștigat meciul cu Man United, din turul optimilor Champions League

Marți, pe stadionul Old Trafford, din Manchester, în prezența a 74000 de spectatori, Manchester United a suferit o înfrângere cu scorul de 2-0...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X