București,  25 Decembrie 2017

Cum vede antrenorul anului, Gheorghe Hagi, lupta la titlu, al actualei ediții de campionat

Gheorghe-Hagi-dec-2017

După șase luni de la câștigarea campionatului, Gheorghe Hagi, aflat Duminică într-o emisiune la Telekom Sport, a spus printre altele că, fără George Țucudean nu ar fi reușit cucerirea titlului cu FC Viitorul, „practic el ne-a adus titlul”. În același timp, Gheorghe Hagi a spus că nu poate trece cu vederea gestul finanțatorului FCSB care a reclamat la TAS echipa FC Viitorul, spunând despre acesta că „a vrut să ne fure munca!”

Tot în cadrul emisiunii, Gheorghe Hagi, nominalizat de GSP antrenorul anului, a spus că nu este de acord cu înjumătățirea punctelor după sezonul regular.

Legat de finalul actualei ediții de campionat, Gheorghe Hagi a declarat: „O să se termine campionatul regular, după aceea, vom vedea fiecare pe unde este, punctele care se iau, nu se iau, să vedem ce o fi. Cele mai grele trei echipe, CFR, FCSB și Craiova, se vor bate pentru titlu. Au arătat că au forță pănă acum. Cele mai puternice sunt CFR și FCSB și cred că ele două se vor bate cu celelalte. Craiova poate să intre și ea, depinde ce face în iarnă, ce rezultate are, la câte puncte este. Stadionul le-a dat o emulație enormă acolo, suporterii, să vedem. Cred eu că noi am pierdut meciul cu ei, datorită faptului că am jucat la Craiova. Suporterii i-au împins spre victorie. Joacă un fotbal foarte bun, au calitate, au viteză, au forță, sunt tineri.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii