Cum vede Mircea Lucescu un campionat românesc cu 20 de echipe
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

<

Cum vede Mircea Lucescu un campionat românesc cu 20 de echipe

Mircea-Lucescu-2013Bucuresti, 10 august 2013. Într-o intervenție telefonică realizată de Horia Ivanovici la Digi Sport, după tragerea la sorți a meciurilor din play-off, Mircea Lucescu a făcut unele precizări legate de adversara Stelei în play-off (Legia Varșovia) precum și unele aspecte legate de un campionat românesc cu 20 echipe.

Mircea Lucescu a declarat: Nu știu în ce măsură Steaua se poate bate pe mai multe fronturi. Echipele poloneze au investit mult, au un potențial economic în creștere și fac eforturi mari. Uitați-vă la cei trei jucători de la Dortmund, toți titulari (n.r. Blaszczykowski, Lewandowski și Piszczek). Nu va fi ușor pentru Steaua, vor avea o dublă grea cu Legia. Era un avantaj pentru ei să fi jucat al doilea meci acasă. În primul meci din deplasare ești mult mai prudent, pe teren propriu există riscul să iei gol pe contraatac. Totuși, Steaua este mai bună decât Legia"

În legătură cu un posibil campionat cu 20 echipe al Ligii 1, Mircea Lucescu a spus: Ar fi foarte bine, de felicitat, italienii au făcut la fel, ar fi extraordinar. Va stimula foarte mult fotbalul un campionat cu 20 de echipe, vin echipe de tradiție și cu potențial. Într-un moment dificil, nu poți să le dai în cap. Ar fi mai mult interes, mai mulți suporteri, mai mulți bani"

Alexandru Neata

 

 

Follow

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash