București, 01 Octombrie 2018

Cum explică mijlocașul Răzvan Dâlbea, autorul singurului gol al sibienilor, înfrângerea cu FCSB

Hermannstadt-FCSB-1-3

Hermannstadt Sibiu a pierdut meciul de acasă, disputat disputat Duminică la Tg. Mureș, cu FCSB, scor 1-3 și se află la al 5-lea eșec consecutiv în campionat, nereușind să evadeze de pe locul 13, direct retrogradabil.

Mijlocașul echipei Hermannstadt Sibiu, Răzvan Dâlbea, autorul singurului gol al echipei sale, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: „Altfel era dacă înscriam pentru 2-0. Iată că, a fost așa o mică neinspirație, ne-au egalat înainte de pauză și în a doua repriză, le-am dat spații și fiind jucători de calitate și de viteză, ne-au taxat la multe faze. Din păcate trecem prin această serie de rezultate negative (5 înfrângeri consecutive și trebuie să strângem rândurile, să facem ceva, pentru că nu putem continua așa cu această serie neagră.”

În legătură cu postul antrenorului Alexandru Pelici, care stă se clatine, Răzvan Dâlbea a spus: „Cred că este securizat postul antrenorului, am făcut meciuri bune. Forma pe care am arătat-o în timpul meciurilor, nu reflectă neapărat locul pe care îl ocupăm acum, doar că nu reușim să obținem puncte, primi goluri destul de ușor și asta cred că ne costă.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Liverpool-PSG-3-2-gr-C

Citește și: Jurgen Klopp, după victoria cu PSG: „Când joci împotriva PSG, trebuie să o faci la capacitatea maximă”

Managerul echipei naționale de fotbal a Serbiei, Mladen Krstajic, a anunțat schimbări în meciul împotriva selecționatei României, ce va avea loc luni...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X