București, 22 Decembrie 2019

Cu un singur punct din ultimele 8 partide, Poli Iași întregește grupul echipelor din coada clasamentului

../Imagini-010-2019/Hermannstadt-Iasi-1-0

Sâmbătă la Sibiu, Hermannstadt a reușit o victorie la limită cu Politehnica Iași, scor 1-0, într-o partidă din etapa a 22-a, obținând astfel trei puncte prețioase și evadarea din subsolul clasamentului.

Politehnica Iași a evoluat în 10 oameni, după ce Platini a fost eliminat în minutul 21, primind direct cartonașul roșu din partea arbitrului Florin Chivulete, la semnalizarea arbitrului de rezervă.

Singurul gol a fost marcat de Romario Pires în minutul 12, în urma unui şut deviat din mijlocul careului, iar portarul Târnovanu nu a mai putut evita golul. Singura mare ocazie de gol a ieşenilor, a fost ratată de Adrian Bălan în minutul 72, atunci când rămas singur cu portarul Cristiano, nu reușește să trimită decisiv din 6 metri!

Declarația antrenorului echipei Politehnica Iași, după eșecul cu Hermannstadt

Tehnicianul echipei Politehnica Iași, a declarat după eșecul înregistrat la Sibiu, la televiziunea Digi, următoarele: „Și golul și eliminarea, au venit unul după celalălalt, în primele 10-15 minute și nu este ușor după aceea, să joci în 10 oameni. Am avut și noi faza noastră, în care puteam să egalăm și puteam scoate un punct. Este o situație grea și păcat că, n-am reușit să plecăm mai veseli un pic în vacanță. Tot am jucat bine, tot încercăm, dar nu vin rezultatele și lucrul acesta ne-a durut până acum și în continuare, pentru că îți pierzi încrederea, moralul. După vacanță, sper ca băieții să vină mult mai pozitivi și cu încredere mai mare.”

Situația din clasament a celor două echipe, după acest rezultat

Cu un singur punct obținut în ultimele 8 partide, Politehnica Iași, ocupă provizoriu locul 11 în clasament, cu 22 puncte, iar în cazul unei victorii a echipei Chindia (21 Puncte), în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, de duminică, va ajunge pe locul 12, cel care asigură locul de baraj, după încheierea meciurilor din play-out. Echipa Hermannstadt, cu 23 puncte, a urcat două locuri în clasament, ajungând pe poziția a 10-a, urmând să-și continuie restul de meciuri cu un alt antrenor pe bancă, întrucât Eugen Neagoe și-a prezentat demisia, după partida cu Iași. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Viitorul-Astra-0-1

 

Citește și: Astra învinge FC Viitorul în deplasare și se află la a 7-a victorie consecutivă

Nu este întâmplător locul secund pe care-l ocupă Astra în clasamentul Ligii 1, cu un singur punct în spatele liderului CFR Cluj (38 puncte)...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X