București, 15 Noiembrie 2016

Cu un punct obținut în ultimele două jocuri, ale Naționalei României, continuă criticile la adresa conducerii FRF

Razvan-Burleanu-nov-2016

Cu un singur punct obținut, din 6 posibile din ultimele două jocuri disputate, șansele Echipei Naționale a României de calificare la turneul final al Campionatului Mondial din 2018, sunt tot mai mici și continuă criticile pe toate planurile ale conducerii FRF.

Fostul Președinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat telefonic la postul TV Digi următoarele: "Se impune demisia întregii conduceri a Federației, inclusiv a selecționerului, pentru că nu există nicio perspectivă, nu de alta! N-am văzut nici un meci ca lumea, degeaba ne lăudăm cu 5-0 acela din Armenia, că vezi doamne. A fost o conjunctură, ce am văzut așa spectaculos la meciul acela cu o echipă desculță."

Președintele FRF, Răzvan Burleanu a răspuns criticilor la plecarea de pe aeroportul Otopeni cu Echipa Națională în Rusia, pentru amicalul de marți, următoarele: "Am văzut așa câteva persoane, care se dădeau după colț și deabia așteptau un pas greșit și când mă refer la un pas greșit, mă refer la primul meci pierdut, al unui selecționer nou. Astfel pur și simplu într-un moment foarte clar se vede cine ține cu fotbalul românesc, cine interesează dezvoltarea fotbalului românesc și cine-și vede mai degrabă de interesele personale."

Autor, Alexandru Neață