../Imagini-05-2020/Denis-Alibec.jpg

Cu un om în plus mai bine de 50 minute, Astra nu a reușit decât un egal cu Gaz Metan

București, 16 Iunie 2020

Luni pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu și fără spectatori, Astra Giurgiu s-a confruntat cu Gaz Metan, într-un meci din etapa a 3-a din playoff, rezultatul final fiind un 0-0, care până la urmă le mulțumește pe ambele echipe.

Din minutul 40, Gaz Metan a evoluat cu un om mai puțin pe teren, Dumitru Cardoso a fost trimis la vestiare de centralul Marcel Bârsan, după ce a primit cartonașul roșu. Cu Dusan Uhrin, la primul meci pe banca echipei Gaz Metan, jucătorii acestei echipe puteau pleca cu toate punctele acasă de la Giurgiu, dacă nu survenea acea eliminare și dacă nu ratau nenumărate ocazii. Sergiu Buș a fost declarat omul meciului, fiind cel mai în formă jucător de pe teren, fiind autorul celei mai mari ocazii a meciului, cea din minutul 51, când a trimis în bara porții lui Lazar.

De la Astra, Budescu și Alibec, sunt departe de forma sportivă de dinaintea pandemiei, în schimb Gabi Tamaș a fost într-o formă sportivă excelentă, cu pase lungi și precise și cu intervenții sigure în apărare, deși se afla la ultimul meci cu un contract valabil. Clubul Astra nu i-a prelungit contractul și nu se știe care va fi soarta jucătorului începând de astăzi. Alex Ioniță a fost introdus în teren în minutul 72, fiind singurul jucător al echipei giurgiuvene, care a amenințat poarta lui Pleșca.

Fără perspective europene, niciuna din cele două echipe nu au licența pentru competițiile europene, Astra se poziționează în continuare pe locul 4 în clasamentul playoff, cu 25 puncte, iar Gaz Metan, pe locul 6, cu 24 puncte.

Declarația atacantului Sergiu Buș, după egalul cu Astra:

Atacantul echipei Gaz Metan, Sergiu Buș, a declarat după egalul cu Astra, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Sunt bine după acest meci, obosit. Să jucăm cu un om în minus din minutul 40, a fost chiar greu, dar este un punct obținut și bine meritat. Este bine și pentru antrenorul nostru, că la primul meci a obținut un egal, este bine pentru CV-ul lui. Mai avem multe de arătat după acest meci și vrem să facem o figură foarte frumoasă, chiar dacă nu putem juca în Europa.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X