Cu un joc slab, Steaua a obținut un rezultat bun

Keseru-gol-AktobeBucurești, 30 iulie 2014. Steaua a obținut un rezultat de egalitate, 2-2 în deplasare cu echipa Aktobe, în prima manșă a turului 3 preliminar al Champions League. Steaua a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize prin Keșeru, fiind egalată în minutul 58 prin reușita lui Korobkin.

Prepeliță înscrie un gol norocos cu un șut de la peste 40 metri, ușor deviat. Formația gazdă, egalează prin Arzumanyan, cu 3 minute înaintea fluierului final.

Din minutul 71, a fost introdus Lemnaru în locul lui Keșeru. Lemnaru a avut o evoluție mediocră în timpul cât a evoluat.

Fostul stelist, Gabi Balint a criticat jocul prestat de jucătorii steliști, la Digi Sport: “Rezultatul bun, însă jocul catastrofal. Așteptam să văd Steaua, să se impună, a jucat cu o echipă mică astăzi. O echipă care în prima repriză s-a apărat, a marcat un gol norocos. Apoi în repriza a doua a mai încercat în vreo două rânduri la începutul reprizei să creeze pericol la poarta adversă, dar foarte puțin. În rest, gafe impardonabile în defensivă, mai ales la golul doi. Dar chiar și la golul unu, faze fixe, au avut probleme, marcajul foarte larg. Mie jucătorii mi s-au părut superficiali.”

Returul meciului va avea loc peste o săptămână, pe stadionul Național Arena, de la orele 20:30.

Alexandru Neata, imag Dolce Sp

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.