Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 28 August 2016.

Cu un joc mai puțin, Steaua s-a instalat în fruntea clasamentului Ligii 1

Pandurii-Steaua, 0-1 Prin victoria obținută la Severin, în meciul disputat sâmbătă cu Pandurii, scor 1-0 și cu un joc mai puțin disputat, Steaua s-a poziționat pe prima poziție a clasamentului, după etapa a 6-a.

Singurul gol al meciului a fost înscris din fază fixă de Boldrin, în minutul 69, la o greșeală a portarului Lazar, care nu s-a poziționat bine în poartă.

Cea mai mare ocazie de gol a primei părți a jocului, a aparținut gazdelor, în minutul 40, atunci când, Sânmărtean pasează lui Mrzljak, dar acesta nu poate să-l învingă pe Niță din 10 metri.

Atacantul echipei Pandurii, George Țucudean, a declarat după meci la postul TV, Digi Sport, următoarele: "Nu sunt atât de dezamăgit, cât frustrat, pentru că luăm gol dintr-o fază fixă. Am făcut exact ce ne-a spus domnul Grigoraș, am respectat tactic, dar iată că, o fază fixă a făcut diferența".

"Dacă nu ar fi fost acea fază fixă, steliștii nu s-ar fi oprit să atace. Au mai avut ocazii, am avut și noi ocazii, dar dacă eram mai atenți la Filip (n.r. Mrzljak), puteam să marcăm noi în prima repriză. La final antrenorul nu ne-a reproșat nimic, pentru că am dat totul în teren, n-avem ce să-i reproșăm nici noi lui, nici el nouă", a mai spus George Țucudean.

După această etapă, campionatul se întrerupe până pe 9 Septembrie, în vederea disputării partidei programate pe 4 Septembrie la Cluj Napoca, dintre reprezentativele României și Muntenegrului, din preliminariile Cupei Mondiale din Rusia, 2018.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.