Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 13 Aprilie 2016.

Cu un hattrick realizat de Cristiano, Real Madrid se califică în semifinalele Champions League

Real Madrid-Wolfsburg, 3-0 Cu un hattrick realizat de Cristiano Ronaldo, în minutele 15, 17 și 77, Real Madrid se califică în semifinalele Champions League, întorcând rezultatul din partida tur de 2-0, cu Wolfsburg, în partida disputată marți.

Publicul de pe stadionul Santiago Bernabeu, a fost la înălțime, încurajând-uși favoriții, iar Cristiano a fost aproape de perfecțiune.

În 42 jocuri din La Liga și Liga Campionilor, din acest sezon, Ronaldo a marcat 46 goluri și în ciuda criticilor, statisticile demonstrează că are un an fantastic! De altfel Cristiano conduce în topul marcatorilor în Champions League, din acest sezon, cu 16 goluri marcate.

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat după această calificare: "Ronaldo demonstrează ceea ce el este, adică, este cel mai bun jucător din lume. Dar el este special pentru că nu oricine este capabil de a marca trei goluri."

Atacantul lui Real Madrid, Gareth Bale, a spus după meci: "Noi am arătat lumii ceea ce suntem capabili. Am știut că acest meci a fost și va fi un test dificil, dar am simțit că putem face acest lucru cu adevărat și am făcut-o. Din moment ce am pierdut săptămâna trecută, am câștigat în week-end și am câștigat și în seara asta. Să sperăm că vom câștiga toate jocurile noastre rămase."

Antrenorul lui Wolfsburg, Dieter Hecking, a spus: "Ar fi trebuit să ne apărăm mai bine, pentru a merge la etapa următoare, aveam nevoie de un gol".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.