București, 10 Decembrie 2019

Cu un gol norocos, marcat pe finalul partidei, FC Viitorul câștigă în deplasare cu FC Voluntari

../Imagini-010-2019/Voluntari-Viitorul-1-2

Lanterna roșie a Ligii 1, FC Voluntari are și mult ghinion, întrucât în partida disputată luni, acasă cu FC Viitorul, a pierdut pe finalul partidei cu scorul de 2-1, nereușind să mențină rezultatul de egalitate.

Pentru Cristiano Bergodi și trupa sa, nu este totul pierdut, întrucât urmează meciurile din play-out. Dacă în acest moment s-ar înjumătăți punctele, diferența dintre FC Voluntari, locul 14 și cea de pe locul 13, ar fi de 6 puncte. În cele 14 jocuri de play-out sunt puse în joc 42 puncte și situația echipei este asemănătoare cu cea din ediția trecută, când s-a salvat cu brio de la retrogradare, având 31 puncte.

Andraž Struna a deschis scorul în minutul 66, pentru FC Voluntari, iar FC Viitorul a reușit să răstoarne rezultatul, după golurile marcate de Rivaldinho, 70 și Louis Munteanu, 89.

Cu cele trei puncte obținute, FC Viitorul urcă pe locul 3 al clasamentului, acumulând 35 puncte, fiind la trei puncte distanță față de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Ce condiție trebuie să îndeplinească un jucător din echipa FC Viitorul, să fie trimis la interviul de după meci?

Antrenorul Gheorghe Hagi, a declarat în cadrul conferinței de presă de după meci, printre altele, ce fel de profil are jucătorul său care este trimis la interviul de după fiecare joc, spunând: „Ați văzut pe cine trimit eu la conferințe, pe cine-i trimit, pe cei care-au făcut bine, nu pe cei care-au făcut rău. Eu n-am trimis niciodată un jucător care n-a jucat bine, nu merită. Să se ducă la conferință, cel care a performat! Acela trebuie să apară și să vorbească, pentru că el a avut reușite. El are un spirit pozitiv. Când pierd meciurile, ați văzut că vin căpitanii, îi trimit pe ei să vorbească, pentru că ei trebuie să iasă primii în față. Lor le place când au banderola pe mână, dar să iasă și la greu, cum ies și eu. Acestea sunt o parte din principiile care le am.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/CFR-Chindia-4-0

 

Citește și: În uvertura etapei a 17-a, CFR Cluj a învins categoric Chindia, scor 4-0

Vineri, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj, CFR a câștigat cu scorul de 4-0, partida cu Chindia Târgoviște, fiind și o ultimă repetiție...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X