Megamenu for Bootstrap
 


București, 01 Decembrie 2017

Cu un Gnohere în teren, de neoprit, FCSB obține victoria în Cupa României, scor 3-0, cu ACS Poli Timișoara

Edy-Gnohere-Cupa

Joi, în ultima partidă a optimilor Cupei României, FCSB obține victoria, scor 3-0, cu ACS Poli Timișoara, pe terenul acesteia, fiind cel mai categoric scor al rundei și totodată calificarea în sferturile de finală.

Cu un jucător de talia lui Edy Gnohere în teren, greu de oprit, jucătorii timișoreni cădeau ca spicele când încercau să-l deposedeze! De departe, Gnohere a fost cel mai bun jucător al FCSB-ului, autorul primului gol, dintr-un penalty, pe care tot el l-a obținut.

Cătălin Golofca, a jucat în general bine, reușind să marcheze golul de 2-0, din minutul 56, cu un lob din afara careului, profitând de gafa lui Soljic, care a vrut să paseze cu capul la propriul portar de la 30 metri! În ultimul minut de prelungire al meciului, Daniel Benzar reușește al treilea gol pentru FCSB, dintr-o poziție de singur cu portarul, pe care a fructificat-o.

Nervii i-au lăsat pe finalul meciului pe unii din jucătorii timișoreni, astfel că, Andrei Artean a fost eliminat, primind cartonașul roșu (minutul 81), pentru proteste la adresa arbitrului de centru, Ovidiu Hațegan.

După meci, Edy Gnohere, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Este al cincilea gol în trei meciuri, împotriva Timișoarei. Cel mai important, era calificarea. Am jucat bine.” Întrebat ce sa întâmplat întrucât Steaua nu câștigase în ultimele trei meciuri, Gnohere a spus: „Nu pot să vă explic, dar suntem profesioniști. A fost o contraperformanță, sperăm să fi fost doar o perioadă proastă. Meciul următor îl avem cu Juventus București, apoi avem cu Lugano. Ca să fim bine plasați, trebuie să ne calificăm de pe locul unu”.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii