Megamenu for Bootstrap
 


București, 30 Noiembrie 2017

Cu o galerie de excepție în spate, U Cluj a fost aproape să elimine Dinamo din Cupa României

U-Cluj-v-Dinamo-2-4-Cupa

Miercuri pe Cluj Arena, într-un meci din optimile Cupei României, divizionara C, Universitatea Cluj a întâlnit Dinamo București, iar după 120 minute de joc, scorul era egal, 1-1, fiind nevoie de executarea penalty-urilor de calificare. Clujenii au ratat de trei ori la executarea penalty-urilor, prin Dorin Goga, George Florescu și Kiss, în timp ce pentru Dinamo a ratat Paul Anton, câștigând astfel meciul cu scorul de 4-2.

Cei de la Universitaea Cluj, au început meciul furtunos, beneficiind în minutul 4 de un penalty, pe care l-a ratat Gabriel Giurgiu. Pentru Dinamo, Laurențiu Corbu a reușit să deschidă scorul în minutul 14, iar Dorin Goga a reușit egalarea pentru clujeni, în minutul 34.

Cea mai mare ratare a meciului, a fost de partea celor de la U Cluj, cu două minute înainte de finalul primelor 90 de minute de joc, prin George Florescu. Șutul acestuia din foarfecă de la 8 metri, a fost deviat în corner de Steliano Filip!

Fanii echipei clujene, prezenți în număr mare, și-au încurajat echipa pe tot parcursul meciului, îndurând cu stoicism frigul pătrunzător, iar echipa le-a răspuns printr-un joc și o dăruire pe măsură.

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Adrian Falub, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Cred că n-am fost destul de proaspeți, am ajuns puțin obosiți, fiind și destul de multă presiune la penalty-uri. Eu cred că până la urmă, nu sunt importante penalty-urile. Am pierdut la penalty-uri, dar cred că am făcut un joc bun și trebuia să câștigăm în timpul regulamentar. Am fost echipa care a controlat jocul și din punct de vedere tactic, am stat destul de bine în teren, am știut să blocăm Dinamo și să speculăm ceea ce ne-am propus. Cred că astăzi ne-au lipsit șansele.”

„La noi sunt mulți jucători care au jucat în prima ligă, alții care-și doresc să joace în prima ligă, eu am antrenat destul timp în prima ligă, mi-e dor foarte tare, dar trebuie să suferim până atunci. Deocamdată suntem în liga a 3-a, poate acesta este prețul care trebuie să-l plătim ca să ajungem în liga a 1-a, curați și puternici”, a spus Adrian Falub în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii