București, 16 Martie 2018

Cu două victorii în ambele manșe contra AC Milan, Arsenal se califică în sferturile Europa League

Arsenal-Milan-3-1

Pe stadionul Arsenal din Londra, într-un meci din manșa retur a optimilor Europa League, disputat joi, Arsenal a învins cu scorul de 3-1 pe AC Milan și se califică în sferturile de finală ale Europa League, cu scorul general de 5-1. Pentru Arsenal au marcat Welbeck, 39 (pen), 86 și Xhaka 71, în timp ce pentru italieni a punctat Hakan Çalhanoğlu, 35.

Tehnicianul echipei Arsenal, Arsène Wenger, a declarat după calificarea în sferturile Europa League, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „În primul rând, jocul a fost de calitate, dar am jucat cu dorința de a ne proteja avantajul din meciul tur, cu prudență. În cele din urmă am catigat cele două meciuri, în fata unei echipe bune, care nu a pierdut de 14 meciuri în Italia. Sunt mândru cu jucătorii mei și cu performanța lor în seara aceasta. Aceasta este calea pe care trebuie să o alegem pentru a ajunge la un nivel mai bun, trebuie să continuăm așa. Singurul lucru care nu mi-a plăcut, a fost ultimul minut al jocului, atunci când noi am început să renunțăm la joc.”

De partea cealaltă, antrenorul echipei AC Milan, Gennaro Gattuso, a spus: „Am făcut un meci foarte bun, am pierdut șansa de a ne califica în prima etapă. Sunt foarte supărat pentru că după câțiva ani, va rămâne doar 3-1, ca rezultat. Când te afli pe teren nu trebuie să renunți niciodată și să-ți dorești goluri. Ar trebui să fim încrezători, dar, desigur, suntem puțin dezamăgiți. Astăzi am văzut, că nu există prea multă diferență între echipe. Abordarea a fost bună, mai bună decât săptămâna trecută".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii