București, 24 Mai 2018

Cu două etape înaintea tragerii cortinei, FC Voluntari rămâne pe locul de baraj

Ricardo-Grigore-DINAMO

Dinamo învinge FC Voluntari, scor 2-0, în partida din play-out-ul Ligii 1, disputată miercuri în Ștefan cel Mare și este la a 6-a victorie consecutivă, cu Florin Bratu pe banca tehnică.

Cu un joc destul de modest, FC Voluntari nu putea emite pretenții mari de la acest joc, având totuși singura mare ocazie de gol în startul partidei prin Laurențiu Marinescu, care a trimis în bara porții lui Muțiu. Golurile au fost marcate de Daniel Popa, minutul 12, din pasa lui Robert Moldoveanu și Ricardo Grigore în minutul 76, din centrarea lui Salomao.

Cu două etape înaintea tragerii cortinei, FC Voluntari rămâne pe locul de baraj, urmând să întâlnească etapa următoare acasă pe Concordia, iar în ultima partidă pe Juventus București, jocul urmând să se dispute tot pe terenul din Voluntari, deși Juventus București este gazdă.

Tehnicianul echipei Dinamo, Florin Bratu, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „A intervenit și o oboseală în jocul echipei, am dat șansă jucătorilor tineri, pe care astăzi ia-ți văzut în teren și sunt cu mine, campioni ai României, anul trecut, în final câștigată cu Academia Hagi. Acești jucători, pe care îi cunosc foarte bine, au potențial și din fericire, m-au încântat și în această seară și arată că, în continuare, Dinamo are viitor și trebuie curaj pentru a promova jucători, trebuie să le dai încredere, să vorbești cu ei, să muncești foarte mult și cred eu că ușor, ușor, vor veni și rezultatele.”

„Eu am fost adus din pria etapă de play-out, mă bucur să-i motivez în continuare pe acești jucători, să avem o dinamică bună, să surprindem adversarul, să avem agresivitate, să facem pressing, lucrul pe care le cer, iar din sezonul viitor, să fim o echipă competitivă, o echipă compactă, care zic eu, se poate bate cu orice adversar din campionatul nostru. Pentru sezonul următor, probabil că vor mai veni și 4-5 jucători. Trebuie să avem un lot competitiv, trebuie să avem cam doi jucători pe post”, a spus în încheiere Florin Bratu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

Juve-Milan-4-0-Cupa-Italiei

 

Citește și: Juventus câștigă Cupa Italiei, în finala cu Milan, scor 4-0 și este la un pas de obținerea eventului

Stadionul Olimpic din Roma, a găzduit miercuri, finala Cupei Italiei, în prezența a 65000 de spectatori, având ca protagoniste Juventus și AC Milan...

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii