Cu ceva emoții, CFR Cluj învinge Astra, scor 2-1 și are 3 puncte peste ocupanta locului secund

București, 03 Martie 2020

../Imagini-02-2020/CFR-Astra-2-1.jpg

Luni, în ultima partidă a primei etape din playoff, CFR Cluj a câștigat acasă cu Astra Giurgiu, scor 2-1 și păstrează distanță inițială de trei puncte, peste Universitatea Craiova, ocupanta locului secund.

Ambele reprize au fost echilibrate, cu toate că, în prima parte CFR Cluj a deschis scorul relativ repede prin Ciprian Deac, în minutul 8, a trebuit să aibă mari emoții în minutul 41, la ocazia mare de gol a lui Denis Alibec.

În partea a doua a meciului, oaspeții egalează prin Denis Alibec, în minutul 58, urmare a transformării unui penalti. Alexandru Păun a reușit golul victoriei cu 9 minute înaintea fluierului de final al arbitrului Cătălin Popa.

În a 2-a etapă, CFR Cluj va juca în deplasare cu Gaz Metan, în timp ce, FCSB va disputa pe Arena Națională partida cu Universitatea Craiova. Astra Giurgiu va juca acasă cu FC Botoșani. Rezultatele se anunță de pe acum imprevizibile, cu schimbări în configurația clasamentului.

Declarația atacantului echipei CFR Cluj, Alexandru Păun, după victoria cu Astra

Autorul golului victoriei, atacantul echipei CFR Cluj, Alexandru Păun, a declarat după meci, la televiziunea Telekom, următoarele: „Pot să spun că, Dumnezeu este mare și în seara aceasta ne-a arătat că fără el, nu prea suntem nimeni. N-am stat prea mult să mă gândesc la golul anulat cu Sevilla, vă spun sincer, nici n-am urmărit acea fază, am încercat să trec cât mai repede peste acel meci și mă bucur că astăzi, mi-am putut să ajut echipa și să câștigăm cele trei puncte. Se întâmplă să mai luăm și goluri, dar acum, cea mai importantă este victoria și ne așteaptă un meci greu la Mediaș. Știm că adversarele ne suflă în ceafă, Craiova a câștigat aseară, suntem doar la trei puncte de ei, dar acesta este sistemul. Trebuie să jucăm așa cum este.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X