Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 19 August 2016.

Cu Șumudică pe bancă și Alibec în teren, Astra a remizat cu West Ham

Astra v West Ham, 1-1 Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1, cu West Ham United, în prima manșă a play-off-ului Europa League, disputată joi, la Giurgiu.

Marius Șumudică, a revenit pe bancă după suspendare, fiind-ui anulată de forul european, pentru meciurile din Europa League. O dată cu Șumudică, a revenit și Denis Alibec, după accidentarea din turneul final al Campionatului European, din iunie.

Alibec a fost introdus în teren în minutul 58, pentru ca în minutul 83, să marcheze golul egalizator, în urma unei pivotări în careul mic. West Ham reușise să deschidă scorul dintr-un penalty, în minutul 45, prin Noble, datorită unui henț în careu comis de Cristi Săpunaru.

Returul acestei duble manșe, va avea loc joi, la Londra pe stadionul Olimpic, iar Astra speră într-o calificare, cu șanse mici, de 20-30%, după spusele antrenorului Șumudică.

Atacantul Denis Alibec, a declarat după meci la postul de televiziune Digi, următoarele: "Sunt bucuros că am marcat și că am ajutat echipa să scoată un rezultat pozitiv, chiar dacă se putea mai bine, dar este greu, mai am mult de muncă. A fost grea revenirea, după 25 minute nu mai puteam să alerg, dar trebuie să-mi revin și să joc la fel de bine ca anul trecut".

"Am revenit o dată cu Marius Șumudică, după suspendare. El ne ajută foarte mult, strigă la noi, ne dă indicații și se vede lucrul acesta. În această seară, puteam să și câștigăm. Cred că acolo va fi alt meci, dar sperăm că vom juca bine și le vom face față", a spus în încheiere Alibec.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.