Megamenu for Bootstrap
 


București, 16 Aprilie 2017

Cu Eric în mare vervă, Gaz Metan învinge Pandurii, scor 3-1 și trece pe primul loc din play-out

Gaz-Metan-v-Pandurii-3-1_edited

Fără Eric în teren, Gaz Metan s-a văzut condusă la pauză cu 1-0 și puțini sunt cei care întrevedeau o răsturnare de scor. Introdus după pauză de Cristi Pustai, Eric avea să fie jucătorul cheie al meciului, reușind un gol și două pase de gol!

După acest meci, din cadrul etapei a 6-a, disputat duminică, Gaz Metan se situează pe prima poziție a clasamentului play-out, cu 29 puncte, urmată de CSM Poli Iași, cu 28 puncte și un meci mai puțin disputat, în timp ce, Pandurii se află pe locul 6, cu 16 puncte, loc de baraj pentru rămânerea în Liga 1.

Eric-de-Oliveira-2017

Eric de Oliveira, a declarat după meci la televiziunea Dolce Sport, următoarele: "Într-un fel mă bucur pentru inspirația de a intra și astfel să-mi ajut echipa, dar pe de altă parte, nu mă bucur pentru situația în care se află cei de la Pandurii, pentru că și eu am făcut parte din echipă în perioada când am evoluat la ei și este trist să vezi situația în care au ajuns. Dar eu, cum iubesc pe Mediaș, iubesc și pe Pandurii și sper ca să iasă din situația în care sunt și să se salveze."

"Astăzi, am avut o zi fericită, chiar de sărbători. Am câștigat cele trei puncte pe care ni le-am propus și mergem înainte. Chiar promisesem înaintea meciului cu Pandurii, că dacă o să marchez, nu o să mă bucur, dar, promisesem unui suporter din laterală și m-am bucurat alături de el. Îi respect foarte mult pe cei de la Pandurii, mulțumesc pentru șansa care mi-au acordat-o să joc la ei în două rânduri", a mai spus în închiere Eric.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii