București, 07 Ianuarie 2020

Cu Cristiano în mare dispoziție de joc, Juventus învinge Cagliari, scor 4-0

../Imagini-010-2019/Juventus-Cagliari-4-0

Juventus și Inter obțin victorii în partidele disputate luni în Serie A, din etapa a 18-a și își continuă duelul pentru titlu. Astfel Juventus a dispus pe propriul teren, Allianz Stadium, de Cagliari, scor 4-0, în timp ce Inter a câștigat în deplasare cu Napoli, scor 3-1.

Trebuie remarcată contribuția adusă echipei sale de Cristiano Ronaldo, în obținerea celor trei puncte în partida cu Cagliari, reușind să marcheze de trei ori, în minutele 49, 67 (pen) și 82, totalizând un număr de 13 goluri în această ediție de campionat. Celălalt gol al lui Juventus, a fost marcat în minutul 81, de Gonzalo Higuain.

../Imagini-010-2019/Cristiano-Ronaldo

Oaspeții au avut două mari ocazii de gol, prin Giovanni Simeone, în minutul 60, trimițând bine cu capul, iar mingea a nimerit bara, iar cea de-a doua, a fost în minutul 90+3, prin Joao Pedro, mingea nimerind din nou bara porții lui Wojciech Szczesny.

Situația din clasament, cu o etapă înaintea încheierii turului de campionat

Inter și Juventus se află pe primele două locuri, ambele cu câte 45 puncte, în clasamentul Serie A, despărțite de golaveraj, fiind urmate de Lazio, cu 39 puncte. Cagliari, rămâne după această înfrângere, tot pe poziția a 6-a, cu 29 puncte.

În ultima etapă a turului, care este programată la sfârșitul acestei săptămâni, Juventus va întâlni duminică AS Roma, pe Olimpico, în timp ce Inter va juca sâmbătă, acasă cu Atalanta. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Darius-Olaru

 

Citește și: În lupta pentru un loc de play-off, Gaz Metan învinge FC Viitorul, scor 1-0

Cu patru etape înaintea încheierii sezonului regular, FC Viitorul pierde partida disputată vineri la Mediaș, din cadrul etapei a 22-a, cu Gaz Metan...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X