București, 05 Noiembrie 2019

Cu Budescu în zi mare, Astra obține cea mai categorică victorie, scor 4-0 cu Poli Iași

../Imagini-008-2019/Budescu-gol-din-corner

Victoria obținută de Astra în partida cu Politehnica Iași, din cadrul etapei a 15-a, din Liga 1, disputată luni la Giurgiu, scor 4-0, este cea mai categorică în această ediție de campionat, ținând cont că, până în prezent, toate victoriile giurgiuvenilor au fost la un singur gol diferență.

Trebuie menționat faptul că, victoria echipei Astra, a fost facilitată și de eliminarea jucătorului echipei ieșene, Francisc Cristea, din ultimul minut al primei reprize, pentru cumul de cartonașe galbene.

Golurile echipei antrenate de Bogdan Andone, au fost realizate de Constantin Budescu, minutele 27; 81 și Valentin Gheorghe, minutele 76; 86. Cele două goluri realizate de Budescu, au fost unul mai frumos decât altul, primul direct din corner, iar al doilea, cu exteriorul, dintr-un unghi aproape imposibil.

Forma sportivă maximă a lui Budescu, care a fost și omul meciului în această partidă, îl recomandă pentru a face parte din lotul Echipei Naționale, pentru dubla cu Suedia și Spania, din 15 noiembrie și respectiv 18 noiembrie. Antrenorul Echipei Naționale, Cosmin Contra, care a asista la meciul de la Giurgiu, credem că a plecat plăcut impresionat de jocul lui Budescu.

Omul meciului, Constantin Budescu, a declarat la televiziunea Digi, imediat după victoria cu Politehnica Iași, următoarele: „Este foarte bine pentru noi cu trei victorii consecutive, suntem pe un drum bun. Rămânem acolo sus cu șanse pentru play-off și asta ne bucură. Nu știu dacă acum este important că am urcat pe podium, important este ca la final, să fim în play-off și acolo o să se schimbe, va fi cu totul altceva. Sperăm să ne menținem acolo și de ce nu să sperăm la podium.”

Întrebat dacă așteaptă să fie convocat la Echipa Națională, Budescu a spus: „Când o să mă cheme la Echipa Națională, o să merg cu plăcere. De câte ori am fost acolo, am încercat să dau ce am mai bun și să ajut Echipa Națională, dar pentru mine este important ce fac și la echipa de club, pentru că avem obiective de îndeplinit. Eu simt că sunt pregătit 100% și vom vedea ce se va întâmpla.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Dinamo-Gaz-2-0

 

Citește și: Victoria echipei Dinamo, scor 2-0, cu Gaz Metan, o urcă provizoriu pe loc de play-off

În ultima etapă a turului Ligii 1, Dinamo a învins sâmbătă pe propriul stadion, cu scorul de 2-0 echipa Gaz Metan Mediaș, după o replică palidă a medieșenilor...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X