Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 24 August 2015.

Cu Budescu în mare vervă, Astra câștigă categoric, partida cu CSMS Iași

Astra-Iasi-4-1Autor a două goluri și coator la celelalte două, de departe, Constantin Budescu a fost cel mai bun jucător de pe teren, al meciului disputat duminică la Giurgiu, dintre Astra și CSMS Iași, scor 4-1.

Recitalul lui Budescu a început cu primul gol, marcând cu un șut violent din 20 metri, după numai opt minute de la startul partidei. Până la al doilea gol al giurgiuvenilor, marcat de Daniel Florea, în minutul 42, a fost o perioadă de acalmie, cei de la Iași urcând de multe ori în atac, iar dacă egalau, nu mira pe nimeni.

După pauză, De Amorim, marchează pentru 3-0, după ce, driblează 3-4 adversari și șutează din 16 metri pe colțul lung, fără speranțe pentru portarul Grahovac.

Budescu marchează pentru 4-0, în urma unei pase venite de la Alibec, cu un șut din 10 metri, pentru ca, după cîteva minute să fie schimbat de Marius Șumudică, pentru a-l odihni în vederea meciului de joi cu AZ, din Olanda.

Golul ieșenilor a venit cu 20 minute înaintea finalului de meci, fiind marcat de Vasile Gheorghe, în urma unui șut deviat al acestuia din 15 metri.

Marius Șumudică, antrenorul echipei Astra, a declarat după meci la postul TV Digi Sport, următoarele: "A fost o victorie frumoasă, având în vedere că scorul a fost deschis relativ repede, după o fază senzațională, după care s-au desfăcut și ei, a fost mai ușor. Am putut astfel să jucăm de la o poartă la alta. Sunt bucuros că ne menținem în continuare forma bună, atât fizică cât și de vedere al reușitelor. Mai departe, spre rușinea mea ca antrenor, m-am gândit foarte puțin la meciul ăsta să-l pregătesc, m-am uitat la ora 15:30 la Alkmaar, unde a făcut 0-0, dar îmi fuge mintea acolo, fiindcă este o șansă unică pentru clubul nostru și din punct de vedere financiar și ar fi extraordinar pentru jucătorii noștri".

După această victorie, Astra trece pe primul loc în clasament cu 17 puncte, fiind urmată de FC Viitorul și Dinamo, cu câte 16 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.