București, 29 Ianuarie 2019

Cu Andrei Radu în mare vervă, Genoa învinge în deplasare Empoli, scor 3-1

../Imagini-001-2019/Andrei-Radu

Portarul echipei Genoa și al Naționalei României U21, Andrei Radu, în mare formă sportivă și-a salvat echipe cu câteva intervenții decisive de la primirea unor goluri iminente, facilitând astfel victoria echipei sale, scor 3-1, în deplasare cu Empoli.   

În partida de pe Stadio Carlo Castellani, din cadrul etapei a 21-a din Serie A, disputată luni, au asistat aproape 8000 de spectatori, iar victoria echipei Genoa, îi permite să fie puțin mai relaxată, evadând astfel din zona retrogradării. După acest scor, Genoa urcă pe locul 13 cu 23 puncte, în timp ce Empoli, ocupă locul 17, cu 17 puncte.

Golurile au fost marcate de Giovanni Di Lorenzo, minutul 63, pentru Empoli, respectiv Christian Kouame, minutul 18, Darko Lazovic, minutul 70 și Antonio Sanabria, minutul 73.

Antrenorul echipei Genova, Cesare Prandelli, a declarat după victoria cu Empoli, conform Gazzetta delo Sport, următoarele: „Kouamé trebuie să-și îmbunătățească jocul în multe feluri, dar are întotdeauna un zâmbet, are calitate. Sanabria? Toată lumea mi-a spus că este un talent natural, așa că l-am întrebat care este defectul lui, mi-a spus continuitatea. Dar el poate juca fotbal și este foarte motivat".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Juve-Chievo-3-0

Citește și: Juventus, cea mai eficientă echipă din Serie A, 56 puncte din 60 posibile, în 20 etape

Juventus învinge Chievo, scor 3-0, în ultima partidă a rundei 20, disputată luni pe Allianz Stadium, în fața a peste 30 mii de spectatori...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X