București, 15 Septembrie 2018

Cu Alibec în mare vervă de joc, Astra învinge în deplasare Dinamo, scor 2-1

Dinamo-Astra-1-2-et-8

Vineri, pe Ștefan cel Mare, Dinamo a pierdut cu scorul de 2-1, meciul din cadrul etapei a 8-a, cu Astra Giurgiu, în care cel mai bun jucător de pe teren a fost nimeni altul decât Denis Alibec, cu un gol și o pasă de gol.

Renegat de cei de la FCSB, Denis Alibec a evoluat așa cum știe el mai bine, ca în vremurile sale bune, cu execuții de mare rafinament, fiind deosebit de util echipei și se vede treaba că, „Smurd-ul” a reușit să-l capaciteze.

Cu patru eșecuri și golaveraj negativ în 8 partide, Dinamo ocupă provizoriu locul 10 în clasament, cu 10 puncte și există posibilitatea să mai piardă cel puțin o poziție pe parcursul acestei etape.

Pentru Dinamo a marcat Danijel Subotić, în minutul 88, în timp ce Denis Alibec a deschis scorul în minutul 13, iar Romario Moise a marcat în minutul 66, pentru Astra Giurgiu.

După meci, antrenorul echipei Astra, Gheorghe Mulțescu, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Am citit foarte bine jocul lor, știam, l-am anticipat, o echipă tânără, cu jucători dinamici și harnici, au făcut o circulație bună a mingiei și noi, cu patru jucători de viteză în față, am jucat doar cu doi la mijloc și am evoluat în 4-4-2 sau chiar în 4-2-4, în idea de a-i surprinde și a înscrie. Am avut și șanse, pentru că și ei au avut niște ocazii și puteau să înscrie. Repriza a doua, cred că am început mai bine, am păstrat mai mult mingea, am avut ocazii. Golul al doilea, a venit normal, după o perioadă cu realizări bune și în același timp, erau premize și pentru golul trei, numai că am ratat și finalul l-am trăit așa cum l-am trăit.”

Despre evoluția excelentă a lui Alibec, care nu mai marcase din Februarie, Gheorghe Mulțescu a spus: „Eu n-am făcut decât să-l sfătuiesc, să-l orientez, să-l ajut. El a muncit la antrenamente extraordinar și el are toate meritele. Eu mi-am făcut decât datoria, sigur cu experiență, cu pedagogie, cu toate acestea, adică am știut cât să-i cer și cât să dea el. Este deja un om de bază al echipei, iar acum este unul din jucătorii care decid jocul Astrei.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

FCSB-v-Rapid-Viena-2-1

Citește și: FCSB părăsește competițiile europene, fiind eliminată de Rapid Viena, scor general 5-2

Chiar dacă a câștigat cu scorul de 2-1, meciul retur al play-off-ului Europa League, de la București cu Rapid Viena, FCSB părăsește...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X