București, 30 Martie 2019

Cu 6 puncte din trei partide, în play-out, Dinamo urcă provizoriu pe prima poziție

../Imagini-003-2019/Mattia-Montini

Vineri, în prima partidă a etapei a 3-a, din play-out, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo câștigă cu scorul de 2-0, împotriva echipei Hermannstadt Sibiu și urcă cel puțin provizoriu pe prima poziție a clasamentului.

Rezutatul este excelent pentru trupa luiMircea Rednic, întrucât au evoluat împotriva unei contracandidate la locul de baraj, distanțând-use la 5 puncte de sibieni.

Cele două goluri au fost marcate în prima parte a meciului de golgheterul echipei Mattia Montini, în minutul 12, cu nouă reușite și de fundașul Klimavicius, în minutul 15. Partida a fost urmărită de doar câteva sute de spectatori, urmare a eșecului înregistrat de Dinamo în etapa a 2-a, în deplasarea de la Mediaș.

După meci, atacantul echipei Dinamo, Mattia Montini, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Pentru moment se poate spune că este un campionat perfect, cu cele 9 goluri marcate. Ar fi fost și mai bun dacă Dinamo era în play-off. Sperăm să ne salvăm rapid și după aceea, putem visa împreună. Înaintea acestui joc, erau două puncte între Dinamo și Hermannstadt, acum clasamentul este bizar, erai la puține puncte de vârful play-out-ului și la două puncte de salvare. Fiecare meci este destul de complicat, vor deveni și mai grele, pe ce va avansa acest play-out. Hermannstadt este o echipă bine organizată, noi am marcat rapid două goluri, am început agresiv meciul, cu pressing și asta este foarte bine.”

„În atac, alături de Papazoglou, a fost bine, el și aleargă foarte mult, este mai bine să jucăm împreună. Îi place să alerge între fundași, iar eu în spatele lui. Pe ce vom avansa, ne vom înțelege tot mai bine, am jucat doar 5-6 meciuri. Pentru anul viitor, sper să rămân aici și să mă lupt pentru alte obiective”, a mai spus în încheiere Mattia Montini.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Cosmin-Contra

 

Citește și: Preliminarii EURO 2020 ǀ Debut al naționalei României în deplasare, cu Suedia

Naționala României debutează sâmbătă, începând cu orele 19:00, în preliminariile Campionatului European EURO 2020, într-o partidă din deplasare cu Suedia...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X