București, 06 Mai 2018

Cu 5 etape înainte de finalul sezonului Ligii a 2-a, Dunărea Călărași este matematic promovată în Liga 1

Petrecere-vestiar-Dunarea-Calarasi

După victoria din meciul de acasă al Dunării Călărași cu Ripensia Timișoara, scor 3-1, din cadrul etapei a 33-a, echipa călărășeană este matematic promovată în Liga 1, fie că este de pe primul loc sau de pe cel de-al doilea loc.

Astfel, la finalul partidei, jucătorii, împreună cu conducerea administrativă și antrenorul Dan Alexa, au început petrecerea cu ocazia promovării în premieră în Liga 1, mai întâi pe gazon, apoi în vestiar.

Extrem de fericit după partida cu Ripensia, antrenorul echipei Dunărea Călărași, Dan Alexa, a declarat, conform site-ului oficial al clubului: „Am început greu, Ripensia e o echipă care joacă, ne-a pus probleme. Bine, au avut doar o singură ocazie în prima repriză, un corner şi am luat gol. Apoi Munteanu, la 2-1 are o situaţie clară de a înscrie, dar una peste alta cred că, am fost echipa care merita să câştige. Ne-au lipsit 6 jucători titulari, iarăşi a fost un handicap, dar una peste alta a ieşit bine şi cred că este o promovare mai mult decât meritată.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii