București, 31 Decembrie 2019

Croatul Mario Mandzukic se transferă de la Juventus, după patru ani și jumătate

../Imagini-010-2019/Mario-Mandzukic

După patru ani ca protagonist, cu multe goluri frumoase și decisive, Mario Mandzukic, în vârstă de 33 ani, a fost un jucător fundamental pentru Juventus, contribuind enorm la succesul clubului. Din ianuarie 2020, își va continua cariera în Qatar, cu Al-Duhail (Qatar Stars League), știre publicată pe site-ul oficial al clubului Juventus, sub titlul „Mulțumim Mario”.

Croatul își lua rămas bun de la Juventus, după ce a cucerit nouă trofee: patru Campionate, trei Cupe ale Italiei și două Super Cupe italiene. În cele 162 prezențe în tricoul lui Juventus, a marcat 44 goluri, iar cel mai important este cel marcat la Cardiff, împotriva lui Real Madrid.

În sezonul său de debut, Mario Mandzukic a marcat cele mai multe goluri, în 36 de jocuri oficiale, în timp ce sezonul următor (2016/17) este cel în care a jucat mai multe jocuri, a marcat de 11 ori. În ultimele două sezoane, a marcat 20 de goluri. În actuala ediție, Mandzukic nu a marcat goluri pentru Juventus, nici în Serie A și nici în Liga Campionilor.

Clubul Juventus îi mulțumește șui Mario Mandzukic pentru acești patru ani fantastici! Și îi dorește mult noroc! Nu este specificată suma de transfer a atacantului, dar pe site-ul specializat Transfermarkt, Mario Mandzukic este evaluat la 10 milioane de Euro. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Bouhenna-hent-in-careu

 

Citește și: După eșecul cu Sepsi, Dinamo își diminuează șansele de a prinde locul mult visat de play-off

În uvertura etapei a 21-a, în partida disputată vineri, Dinamo pierde acasă cu Sepsi, scor 2-1 și își vede în mare proporție speranțele diminuate...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X