Megamenu for Bootstrap
 


București, 10 Octombrie 2017

Croația învinge Ucraina și își păstrează speranțele la Cupa Mondială

Ucraina-Croatia-0-2-grupa-I

Croația își păstrează speranțele la Cupa Mondială din 2018, după ultimul meci din grupa I, disputat luni, la Kiev, împotriva Ucrainei. Andrej Kramaric, a realizat o dublă, în minutele 62 și 70 și totodată a adus victoria Croației cu scorul de 2-0, asupra Ucrainei.

Croația a terminat grupa I, pe locul secund cu 20 puncte și va disputa meciul de playoff, în luna noiembrie, fiind la două puncte în spatele Islandei, care s-a calificat direct la Cupa Mondială.

La meciul de la Kiev, au asistat peste 70000 spectatori în tribune, veniți cu speranța unui rezultat bun al echipei Ucrainei. Din păcate, numai prima repriză a fost una echilibrată, iar după ce a încasat primul gol, jucătorii ucraineni, au căzut și fizic și moral.

Mijlocașul naționalei Croației și al echipei Real Madrid, Luka Modrić, a declarat după victoria de la Kiev împotriva Ucrainei, conform cotidianului Croatiaweek, următoarele: "Scopul nostru a fost să ne dăm viața pe teren și am arătat asta. Am realizat un meci matur, fără panică și fără grabă. Felicitări băieților pentru lupta lor, dar nu sa făcut încă nimic. Doar jumătate din treabă este făcută. Trebuie să ne pregătim pentru playoff ".

Tragerea la sorți pentru playoff, va avea loc marțea viitoare. Este posibil ca adversarii potențiali ai Croației să fie Grecia, Suedia, Irlanda de Nord sau Republica Irlanda.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii