București, 20 Septembrie 2018

Cristiano a primit primul cartonaș roșu, după 158 partide de Liga Campionilor

”Cristiano-cartonas-rosu”

Miercuri, pe stadionul Mestalla din Valencia, Juventus a câștigat cu scorul de 2-0, meciul cu Valencia, din prima etapă a grupei H din Liga Campionilor, urmare a golurilor marcate de Miralem Pjanić, în minutele 45 și 51, ambele din penalty.

Arbitrul de centru, germanul Felix Brych, l-a eliminat pe Cristiano Ronaldo, după 29 de minute de joc, arătând-ui cartonașul roșu, mult prea ușor, la o împingere reciprocă în careu cu un fundaș spaniol, în care se putea acorda, cel mult numai un cartonaș galben. Cristiano a părăsit terenul în lacrimi, fiind primul cartonaș roșu primit, după 158 meciuri jucate în Liga Campionilor și va fi suspendat pentru meciurile cu Young Boys, de acasă și Man. United din deplasare.

În minutele de prelungire ale partidei, Valencia a beneficiat de un penalti, executat de Parejo și respins de portarul lui Juve, Szczęsny, care a ghicit colțul.

Antrenorul echipei Juventus Massimiliano Allegri, a declarat după meci, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Am jucat foarte bine până când Ronaldo a fost eliminat, dar am continuat să jucăm bine, în ciuda loviturii primite și am marcat meritat două goluri. Jocul nu a fost ușor, deoarece Valencia a atacat sprijinită de fani din tribune, de la primul la ultimul minut.”

Leonardo Bonucci, fundaș al echipei Juventus, a declarat, conform aceleiași surse: "Am dovedit că suntem o echipă foarte unită, am continuat să jucăm bine chiar și în zece oameni. Toți am suferit împreună când trebuia să ne apărăm în ultimele minute ale meciului, când Valencia a atacat cu toți jucătorii. Avem un grup minunat și am demonstrat-o din nou în seara asta. Această victorie este foarte importantă."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Alexandru-Mitrita-dubla-cu-Dinamo

Citește și: Alexandru Mitriță: „Mă bucur că am câștigat împotriva lui Dinamo, rivala noastră”

După victoria echipei Universitatea Craiova de Sâmbătă, în partida cu Dinamo, scor 3-0, Alexandru Mitriță, autorul unei duble, în minutele 70 și 76,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X