Cristiano Ronaldo se ține de obicei de cuvântul dat
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Cristiano Ronaldo se ține de obicei de cuvântul dat

Cristiano-Ronaldo-la-masajBucurești, 17 ianuarie 2014. Cîștigătorul Balonului de Aur FIFA 2013, Cristiano Ronaldo, a promis fizioterapeutilor clubului Real Madrid, cei care acordă recuperarea după efort, autoturisme noi, la alegerea fiecăruia a mărcii dorite, dacă el va câștiga Balonul de Aur. De obicei cunoscut ca un fotbalist vanitos și arogant, fizioterapeuții săi au o percepție cu totul diferită față de el.

Acordând o mare atenție pe terenul de joc cât și la antrenamente, Ronaldo este cunoscut ca un sportiv constant care joacă fotbalul cu multă dăruire. Cu viteza explozivă, trucuri și postura lui înspăimântătoare când se apropie de apărători, Ronaldo devine mai deosebit decât orice alt jucător.

La antrenamentele cu echipa sa, Real Madrid, pe Valdebebas, Ronaldo se pregătește 5 zile din săptămână, pentru jocul următor. După o pregătire temeinică și apreciere pe măsură a fanilor pe Bernabeu, Balonul de Aur, cu care a fost răsplătit recent în această lună, reprezintă o răsplată binemeritată. După fiecare zi de muncă istovitoare, intervin recuperatorii medicali, care au grijă de jucători, inclusiv de Ronaldo.

Lui Ronaldo îi pasă de grupul său de masori și le-a oferit unele cadouri, precum ceasuri noi și cele mai recente iPhone. Supraomul portughez este atât de recunoscător pentru modul în care aceștia au ajutat să mențină sub control anumite leziuni in sezoanele trecute, astfel că le-a promis achiziționarea de autoturisme noi, la alegerea mărcii de către ei, dacă el va câștigat Balonul de Aur.

Starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo este cunoscut ca fiind un om de cuvânt, astfel încât personalul fizio, stă acum cu nerăbdare să primească noile mașini.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash