Fotbal flash-Welcome to my website

 

Cristiano Ronaldo, se pregătește pentru meciul din calificările Euro 2016, cu Armenia

Nationala-PortugalieiBucurești, 09 Iunie 2016. Portugalia susține sîmbătă meci în deplasare cu Armenia din cadrul Grupei I de calificare la EURO 2016. Cristiano Ronaldo, în vervă, se antrenează cu echipa sa Portugalia, în vederea acestui meci.

El a îndurat mult, întrucât în acest sezon nu a luat trofee trofee, la Real Madrid, dar are o stare de spirit jovială cu echipa Portugaliei, pentru pregătirea meciului cu Armenia.

Portugalia conduce Grupa I, cu 9 puncte, după patru meciuri, urmată de Danemarca și Albania cu câte 7 puncte, iar Armenia se află pe ultimul loc cu 1 punct.

Starul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, s-a afișat pentru a glumi cu un grup de coechipieri internaționali ai Portugaliei, printre care William Carvalho, Fabio Coentrao și Bruno Alves, informează Daily Mail.

La trei zile după jocul din Armenia, Portugalia va disputa un amical în deplasare cu Italia. Ultimul meci amical al Portugaliei sa încheiat dezastuos, scor 2-0, înfrângere cu Insulele Capului Verde, în luna martie, iar Ronaldo nu a evoluat.

Alexandru Neata; Img Daily Mail

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.