Cristiano Ronaldo confirmă participarea la ceremonia decernării Balonului de Aur
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Cristiano Ronaldo confirmă participarea la ceremonia decernării Balonului de Aur

Cristiano-Ronaldo-CR7București, 08 ianuarie 2014. Cristiano Ronaldo a confirmat că va participa la ceremonia pentru decernarea Balonului de Aur, care va avea loc, luni 13 ianuarie.

Starul lui Real Madrid a vrut să șteargă speculațiile care sugerau că nu s-ar prezenta sigur pentru a lua premiul: "Acest subiect este închis și nu vreau să mai vorbesc despre asta", a spus Ronaldo. "Pot spune doar că voi merge la gală. Dacă voi câștiga, atunci foarte bine, iar dacă nu, atunci viața merge mai departe."

Ronaldo ar fi încântat să ia premiul, după un sezon senzațional în ultimile 12 luni, pentru succesul său individual.

Reperele sale importante din anul trecut, includ teribilul său hat-trick în cea de a doua etapă a Portugaliei la preliminariile Cupei Mondiale, de calificare playoff împotriva Suediei, 20 de goluri în 17 de jocuri în 2013 în La Liga, și de notat, golul cu numărul 400 din cariera sa, după recentul 3 -0 câștigat cu Celta Vigo în acest an.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash