Megamenu for Bootstrap
 


București, 10 Ianuarie 2017

Cristiano Ronaldo, câștigă trofeul de cel mai bun jucător de fotbal din lume, pe anul 2016, atribuit de FIFA

Cristiano-Ronaldo-si-Gianni-Infantino

Atacantul lui Real Madrid și al echipei naționale a Portugaliei, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 31 ani, câștigă trofeul de cel mai bun jucător de fotbal din lume, pe anul 2016, la Gala FIFA de la Zurich, ce a avut loc luni 9 Ianuarie 2017, devansând-ui pe Lionel Messi (FC Barcelona) și Antoine Griezmann (Atletico Madrid).

Ronaldo a mai câștigat în decembrie și trofeul Balonul de Aur, ca o recunoaștere pentru succesul din Liga Campionilor cu Real și la Euro 2016, cu Portugalia.

Carli Lloyd din Statele Unite, a câștigat la feminin, trofeul de cea mai bună jucătoare de fotbal din lume, pe anul 2016.

Antrenorul lui Leicester, din Premier League, Claudio Ranieri a câștigat trofeul de cel mai bun antrenor al anului 2016. La feminin, Silvia Neid a câștigat premiul de cea mai bună antrenoare. Penang Mohd Faiz Subri, a primit premiul Puskas pentru cel mai frumos gol din anul 2016.

După primirea trofeului, Cristiano Ronaldo a declarat pe pagina oficială FIFA Facebook, următoarele: "Aș dori să mulțumesc echipei mele Real Madrid și echipei naționale, antrenorului meu, familiei mele, care au venit aici, fiului meu, fraților mei. 2016 a fost cel mai bun an din cariera mea, trofeul arată că oamenii privesc cu atenție și urmăresc jocurile. Nu pot uita acest an incredibil, pentru tot ce am câștigat cu echipa națională și de club, cu performanțele individuale. Mulțumesc pentru vot."

Autor, Alexandru Neață; img:  FIFA, Facebook

 

 

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii