Megamenu for Bootstrap
 


București, 03 Mai 2017

Cristiano Ronaldo, autorul unui hat-trick, omul meciului în partida Real- Atletico, scor 3-0

Real-Atletico-3-0-semifinala-ucl

Marți, în prima manșă a semifinalei Champions League, dintre Real Madrid și Atletico Madrid, disputată pe stadionul Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo a realizat hat-trick-ul, după un meci de manual, la care și-au adus contribuția ambele echipe!

Prin reușitele sale, Cristiano Ronaldo, a egalat starul Barcelonei, Lionel Messi, având fiecare câte șapte hat-trick-uri în Liga Campionilor. Internaționalul portughez, Cristiano, a ajuns la 103 goluri marcate în Liga Campionilor.

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinédine Zidane, după victoria cu scorul de 3-0 cu Atletico, a declarat, conform L'Equipe: „Emoțiile pe care le trăiești ca jucător sau ca antrenor, sunt complet diferite după un asemenea meci. Azi am văzut ceva nebunesc. Sunt fericit de ceea ce fac și ceea ce am realizat în fiecare zi. Nu știu dacă este cel mai bun meci al meu ca antrenor, dar este un joc grozav. Niciodată nu e ușor să înscrii trei goluri. Prima jumătate de oră a fost fantastică. Sunt încântat de jocul nostru, de aceste trei goluri și de faptul că, nu am încasat gol, lucru întotdeauna important pentru calificare. Mai avem încă un drum lung în Liga Campionilor și în La Liga, încă nu am câștigat nimic și nu cred că vom cădea în euforie. In seara asta ne vom bucura, ne vom odihni și apoi ne vom gândi la meciul de sâmbătă, este important pentru campionat."

Returul acestei duble manșe va avea loc miercuri 10 Mai, orele 21:45, pe stadionul lui Atletico, Vicente Calderon.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii