Megamenu for Bootstrap
 


București, 27 Septembrie 2017

Cristiano Ronaldo a marcat de patru ori, în două partide din Grupa H, a Champions League

Cristiano-Ronaldo-150-meciuri-UEFA

Real Madrid se impune în meciul din deplasare cu Dortmund, scor 3-1 și se află pe primul loc al clasamentului Grupei H, la egalitate perfectă cu Tottenham, cu câte două victorii și golaveraj 6-1.

Pentru Real Madrid au marcat Gareth Bale, minutul 18, iar Cristiano Ronaldo, prin dubla realizată, minutele 50 și 79, ajunge la un număr de 112 goluri marcate în competițiile UEFA intercluburi din 150 meciuri. Aubameyang, a punctat pentru Dortmund, în minutul 54.

Cristiano Ronaldo, a fost intervievat după victoria cu Dortmund, conform site-ului oficial al UEFA, spunând: "Îmi place întotdeauna să joc cu echipe mari. Mă bucur că am marcat 25 de goluri împotriva echipelor germane, iar golurile mele în această competiție sunt uimitoare pentru mine. Sunt foarte mulțumit și recunoscător că mi-am putut face treaba și în seara asta. Suntem campionii în exercițiu ai Ligii Campionilor și dorim să câștigăm din nou. Știm că va fi dificil, chiar dacă este o cursă lungă.”

Fundașul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a declarat conform aceleiași surse: „Știam că, după atâția ani, vom câștiga aici într-o zi și astăzi a fost acea zi. A fost greu, dar ne-am arătat personalitatea și autoritatea, suntem pe drumul cel bun. Cred că în seara asta am făcut un pas mare în direcția cea bună. În Liga Campionilor este important să câștigăm cu autoritate și asta am făcut".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii