Fotbal flash-Welcome to my website

 

Cristiano Ronaldo a câștigat pentru a treia oară Balonul de Aur

Cristiano-Ronaldo-2015București, 13 Ianuarie 2015. Cu 37,66% din totalul de voturi, Cristiano Ronaldo a câștigat pentru a treia oară Balonul de Aur FIFA 2014.

Lionel Messi - care a câștigat patru ani la rând, până când Ronaldo l-a bătut anul trecut, a fost al doilea cu 15,76% din voturi. El a fost cu numai puține voturi înaintea portarului lui Bayern München și al reprezentativei Germania, Manuel Neuer, care a avut 15,72%.

Ronaldo a marcat 52 de goluri în 43 de jocuri în anul 2014. În vârstă de 29 de ani, Ronaldo a spus: "Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care au votat pentru mine, președintelui meu, antrenorul meu și clubului Real Madrid. Acesta a fost un an de neuitat Pentru a câștiga acest trofeu la final este ceva incredibil.. unic ".

Carlo Ancelotti, pentru a doua oară cel mai bun antrenor al anului a declarat: "Am spus întotdeauna că Zinedine Zidane a fost jucatorul meu preferat. El a fost capabil să facă atât de multe lucruri. Cristiano Ronaldo este un jucător care îmi place cel mai mult astăzi. El are un mare de talent, el lucrează foarte greu pentru a se perfecționa continuu, în ciuda multor calitățile ale sale. "

Alexandru Neata

 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.