Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 15 Iunie 2016.

Cristiano Ronaldo: Nu suntem îngrijorați de această remiză

Portugalia-Islanda, 1-1 În ultima partidă a primei etape de la grupele Campionatului European, Portugalia a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Islanda.

Căpitanul echiepi Portugalia, Cristiano Ronaldo, a declarat după meci în fața presei, următoarele: "Islanda și-a atins obiectivul său pentru cele 90 de minute. Ei au pus autobuzul, în fața porții! Este dificil atunci când o echipă încearcă să joace fotbal și alta câștigă jocul. Este un pic frustrant pentru noi, dar asta e doar începutul competiției. Nu suntem îngrijorați de această remiză".

"Dacă te uiți la Franța, Spania și alte echipe puternice ale turneului, au avut dificultăți, în a câștiga meciurile lor. Pentru noi, a fost greu, dar suntem încrezători. Următorul meci împotriva Austriei, suntem 100% siguri că putem câștiga. La acest joc, am făcut tot posibilul, ne-am creat o mulțime de ocazii și am avut posesia. Islanda nu a încercat să facă nimic, ei au contat doar în apărare, jucând parcă împotriva. Ei au avut două ocazii și au marcat un gol. E o noapte norocoasă pentru ei. După părerea mea, aceasta este o mentalitate mică. De aceea, ei nu vor face nimic mai departe în această competiție", a spus Ronaldo în încheiere.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.