București, 12 Decembrie 2019

Cristiano Ronaldo: "Am terminat primii în grupa noastră, fără a pierde vre-un joc”

../Imagini-010-2019/Dybala-Cristiano-Higuain

Miercuri, pe BayArena din Leverkusen, în ultima etapă a grupei D din Liga Campionilor, Juventus a câștigat cu scorul de 2-0, partida cu Leverkusen, terminnd meciurile din grupă neînvinsă, cu 16 puncte.

Prima repriză a fost una de uzură, cu un Ronaldo neinspirat, surprins în poziții de ofsaid de câteva ori, echipele intrând la cabine cu scorul de 0-0. După minutul 66, când a fost introdus în teren Paulo Dybala, jocul italienilor s-a îmbunătățit, concredizând-use ocaziile și pe tabela de marcaj. La ambele goluri, marcate de Cristiano Ronaldo, minutul 75 și Gonzalo Higuaín, minutul 90+2, coautor a fost același Paulo Dybala.

Situația celor patru echipe după jocurile din grupa D

Pentru tragerea la sorți a optimilor Champions League, ce va avea loc luni de la orele 13:00, vor fi introduse în urne, echipele de pe locurile 1 și 2, respectiv Juventus și Atletico Madrid. Leverkusen, a terminat pe poziția a 3-a și va intra la tragerea la sorți pentru 16-zecimile Europa League, ce va avea loc tot luni, de la orele 14:00. Ultima echipă clasată, Locomotiv Moscova, părăsește cometiția.

Declarații de după ultima partidă din grupa D

Atacantul echipei Juventus, Cristiano Ronaldo, a declarat după ultima partidă din grupa D, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: "Jocurile eliminatorii ce vor urma, sunt dificile. Echipele din această grupă au fost bune, dar așteptăm cu nerăbdare, să vedem cu cine ne vom confrunta și suntem încrezători. Avem un mare respect pentru fiecare echipă și știm că partidele vor fi dure. Hai să așteptăm și să vedem ce se întâmplă. Am terminat pe primul loc în grupa noastră, fără a pierde vre-un joc. Deci suntem foarte fericiți și foarte încrezători.”

Coautorul celor două goluri, Paulo Dybala, a declarat conform aceleiași surse: "Sunt mulțumit de victorie, i-am ajutat pe coechipierii să marcheze și asta este întotdeauna frumos. Toți vrem să jucăm, dar antrenorul este cel care știe, cine și când trebuie să joace. Eram deja calificați, dar această victorie a fost importantă oricum, deoarece ne face calea în faza grupelor și mai solidă. " 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Craiova-Hermannstadt-3-0

 

Citește și: Pe un gazon proaspăt schimbat, U Craiova învinge Hermannstadt, la scor de neprezentare

Stadionul din Bănie, cu un gazon proaspăt schimbat ce arată impecabil, față de cel vechi, în care săreau brazdele din el, a găzduit partida din cadrul etapei a 17-a...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X