București, 25 Decembrie 2018

Cristiano Ronaldo: „Am încheiat foarte bine această primă parte a campionatului”

../Imagini-dec-2019/Juve-Sampdoria-2-1-et-19

Sâmbătă, pe Allianz Stadium din Torino, Juventus a disputat ultima partidă oficială a anului, având ca parteneră de întrecere, în cadrul etapei a 19-a, echipa Sampdoria, pe care a învins-o cu scorul de 2-1.   

Cristiano Ronaldo, care este și golgheterul la zi al Serie A, cu 14 reușite, a realizat dubla în minutele 2 și 65 (pen), pentru Juventus, respectiv Fabio Quagliarella, a punctat pentru Sampdoria în minutul 33 (pen).

Returul Serie A se reia pe data de 19 Ianuarie 2019, iar până atunci, Juventus ocupă confortabil locul 1, cu 53 puncte, fiind la 9 puncte distanță față de ocupanta locului 2, Napoli, în timp ce Sampdoria se poziționează pe al 7-lea loc, cu 29 puncte.

Atacantul Cristiano Ronaldo, a declarat după ultima partidă a turului Serie A, conform site-ului oficial al clubului Juventus, următoarele: „Am încheiat foarte bine această primă parte a campionatului. Am câștigat aproape fiecare joc, suntem o echipă foarte solidă, dar sezonul este lung. De acum trebuie să fim în continuare concentrați și să continuăm să lucrăm cu calm, întrucât sezonul este lung.”

În legătură cu arbitrajul video, VAR, Cristiano a spus: „Îmi place foarte mult pentru că ajută la reducerea erorilor. Dar pentru arbitri este dificil să analizeze toate scenariile unui meci și trebuie să-i lăsăm să-și facă treaba, calm". 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Botosani-FCSB-1-3-et-20

Citește și: FCSB se impune la Botoșani, scor 3-1 și o egalează pe CFR Cluj, la numărul de puncte

Duminică la Botoșani, într-un meci din etapa a 20-a, FCSB a reușit să se impună cu scorul de 3-1 și să fie egala CFR-ului la numărul de puncte,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X