București, 16 Iunie 2018

Cristiano, MVP-ul meciului cu Spania: "Nu suntem favoriți, dar suntem campionii Europei"

Portugalia-Spania-3-3

Într-un meci din cadrul grupei B, al Cupei Mondiale, disputat vineri la Sochi, Portugalia și Spania, au terminat la egalitate, scor 3-3, după o partidă echilibrată, iar rezultatul poate fi unul mulțumitor pentru ambele formații.

Cristiano Ronaldo a fost ales omul meciului. Atacantul Real Madrid a deschis scorul 1-0, în minutul 4, atunci când a transformat un penalty, obținut tot de el, când a fost faultat în careu de coechipierul său Nacho Fernandez. Apoi a marcat pentru scorul de 2-1, la finalul primei reprize, cu șut de la marginea careului, pe care David de Gea nu a reușit să-l apere. În minutul 87, când Spania conducea cu 2-3, a marcat golul egalizator de 3-3.

Diego Costa a reușit o dublă pentru Spania, în minutele 23 și 54, isr Nacho a marcat golul al treilea, în minutul 57.

După meciul de debut la Cupa Mondială, împotriva Spaniei, atacantul portughez, Cristiano Ronaldo, a declarat în cadrul conferinței de presă, următoarele: „Aceasta este rezultatul multor ani de efort, oamenii au crezut întotdeauna în mine și îmi fac treaba pentru țară. Am încercat să câștigăm. Remiza este corectă ținând cont de ocaziile Spaniei, care au controlat jocul. Sunt foarte fericit că am marcat în cea de-a patra mea participare la o Cupă Mondială și că am obținut un nou record în cariera mea, dar important este că nu am reușit victoria împotriva unuia dintre favoriții la câștigarea Cupei Mondiale. Acum trebuie să obținem două victorii, la fel cum va trebui și Spania să obțină, dar singurul lucru la care mă gândesc acum, este meciul următor cu Maroc.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Bogdan-Lobont-retragere

 

Citește și: Conferința de presă a lui Bogdan Lobonț, cu o zi înaintea retragerii din activitatea de fotbalist

Aflat în cantonamentul echipei Naționale de la Mogoșoaia, în vederea amicalului cu selecționata Finlandei de marți, portarul Bogdan Lobonț...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X