Cristian Pustai: Până la urmă e un punct câştigat
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Cristian Pustai: Până la urmă e un punct câştigat

Cristian-PustaiBucuresti,02 decembrie2013. Tehnicianul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, a criticat, duminică seară, prestaţia centralului Sebastian Colţescu la meciul cu Corona Braşov, scor 1-1, dar şi programările pentru gruparea gorjeană, spunând că "îşi bate joc oricine" de echipa sa.

"Anton a fost eliminat astăzi. Nu ştiu cine mai joacă. Mai trebuia ca domnul arbitru, la neglijenţa lui şi impertinenţa pe care o are, la acea busculadă să mai dea vreo doi-trei afară şi să ne ducem să jucăm în Cupă cu juniorii, ca să aibă şi ei jocuri în picioare. Şi la meciul cu Pacos la fel. E foarte greu. Nu am acuzat şi nu voi acuza niciodată arbitrii, dar într-un meci important pentru ambele echipe - şi aşa noroiul ăsta face jocul mult mai greu, a fost un teren greu - mai se complică şi arbitrul... Că el trebuie să iasă tot timpul în evidenţă, din păcate. Mai stăm plecaţi încă două săptămâni de acasă, nu ne-am văzut copiii. Normal că cedează nervii, mai ales dacă ne provoacă. De ce nu cedează în Liga Europa? Nu am primit cartonaşe roşii, nu am fost eliminaţi, acolo se arbitrează altfel. Avea dreptate domnul Porumboiu, sunt câţiva care nu au valoare, dar îi ţinem în lot. Noi încercăm să aducem trei puncte pentru coeficientul de ţară şi noi să prindem cumva locul 8 sau 9 în campionatul următor. Asta e. Să-şi mai şi bată joc oricine poate de noi. Şi cu programări, şi cu tot!", a declarat Pustai pentru Digi Sport.

Cristian Pustai a menţionat că jucătorii săi sunt obosiţi şi este normal să fie astfel. "Cred că au obosit, e normal să obosească, după atâtea meciuri. Suntem plecaţi de marţi de acasă, acum o să mergem mai departe în Bucureşti, să jucăm Cupa. Avem mulţi accidentaţi şi ne antrenăm pe unde putem, pe gheaţă, pe zăpadă. Nu ne întreabă nimeni dacă mai vrem, nu mai vrem să se joace. De fapt noi trebuie tot timpul să ne supunem ordinelor. Jucăm joi noapte şi duminică, dacă se poate, cât mai devreme, să nu fie multe ore. Aproape că îmi pare rău de parcursul european, pentru că efectiv suntem decimaţi. Dar o să ducem competiţia până la capăt şi asta e", a precizat tehnicianul.

Pustai a adăugat că nu are ce să le reproşeze celor de la Corona Braşov. "Până la urmă e un punct câştigat, iar gazdelor nu am ce să le reproşez. Este un punct, felicit echipa gazdă. Atât, la acel incident au fost probleme, dar v-am spus, e o neglijenţă a arbitrului", a spus antrenorul formaţiei Pandurii.

www.mediafax.ro

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash