Megamenu for Bootstrap
 


București, 13 Iulie 2017

Cristian Bivolaru este optimist, înaintea verdictului de la TAS

Cristian-Bivolaru-TAS

Miercuri, la scurt timp după terminarea audierilor de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), Directorul General al FC Viitorul, Cristian Bivolaru a răspuns telefonic, la câteva întrebări adresate din studioul TV Dolce Sport, fiind optimist în verdictul care va fi dat joi.

Cristian Bivolaru a spus: „Pentru mine a fost o premieră. N-am mai trecut pe la TAS în 30 de ani de activitate în fotbal și nici nu mi-aș mai dori să trec. M-am convins încă o dată că, avocații pot face orice, dacă sunt bine plătiți de către clienții lor. Am crezut că există și în această branșă fair-play! Au fost fără scrupule, probabil după chipul și asemănarea celor care i-au angajat. Am încercat să creăm o imagine corectă a faptului că nu s-a pus mare fapt de către opozanții noștri pe meritele sportive. S-a încercat de-a lungul timpului, ca să se ajungă la banii din cupele europene prin tot felul de căi!”

Întrebat de câți avocați au fost reprezentați, Cristian Bivolaru a spus: „Noi am fost reprezentați de o casă de avocatură, care a trimis la audieri astăzi, doi avocați și un tânăr student la Drept, care își face practica de vară în cadrul firmei. FRF și Liga Profesionistă au fost reprezentate de câte doi avocați, iar partea adversă a fost reprezentată de patru avocați.”

Atunci când a fost întrebat, „Care a fost argumentul forte al echipei de avocați care reprezentau clubul FC Viitorul”, Cristian Bivolaru a răspuns: „Oponenții noștri, n-au venit în memoriul lor decât cu un singur argument. Ei au interpretat în mod literar și s-a dovedit din luările de poziție ale celorlați avocați, că era singura și insuficientă.”

Cristian Bivolaru a confirmat în încheiere, faptul că, avocații FCSB-ului au ignorat circulara primită de la Ligă de către toate cluburile, în care se preciza clar cum se face departajarea între echipele cu același număr de puncte, spunând: „Este un element important al procesului și n-aș vrea să mă refer în acest moment la el. Mâine, după Decizie, putem discuta și despre acest lucru.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii