București, 14 Octombrie 2018

Cristi Săpunaru, înaintea meciului cu Serbia: „Sperăm ca și publicul să fie alături de noi”

Cristi-Sapunaru-oct-2018

Pe Arena Națională, au fost vândute, cu o zi înaintea meciului derby din Liga Națiunilor, grupa a 4-a, dintre România și Serbia, peste 40000 bilete. Miza jocului, este locul 1 din grupă, întrucât în cazul unei victorii a României, va trece pe primul loc, depășind Serbia cu un punct. În ultimele două etape programate în partea a doua a lunii noiembrie, România va disputa acasă meciul cu Lituania și în deplasare cu Muntenegru, în timp ce Serbia, va evoula acasă cu Muntenegru și Lituania. 

Tricolorii, aflați în cantonamentul de la Mogoșoaia, înaintea meciului cu Serbia de duminică, orele 16:00, și-au încheiat sâmbătă ultimele pregătiri și antrenorul Cosmin Contra însoțit de fundașul Cristi Săpunaru, au susținut o conferință de presă.

Fundașul Echipei Naționale, Cristi Săpunaru, a declarat în cadrul conferinței de presă următoarele: „Va fi un meci, de care pe care. Câștigăm, trecem pe primul loc în grupă, făcând un egal, rămânem pe locul doi în grupă și urmează să ne mai luptăm pentru primul loc, pierzând, va fi mult mai greu. Prefer să jucăm urât și să câștigăm, decât să jucăm frumos și să pierdem. Serbia este favorita grupei, cu jucători valoroși, care evoluează la cluburi din străinătate și clar va porni cu un avantaj față de noi.”

„Cu Lituania, băieții au dat dovadă de caracter în ultimele 5 minute și am reușit să câștigăm acel meci, pe un teren greu, sintetic. Noi nu suntem obișnuiți să jucăm pe terenuri sintetice. Cu dorință și determinare, ne dorim mai mult decât Serbia să câștigăm acest meci. Sperăm ca și publicul să fie alături de noi, de-a lungul celor 90 de minute”, a spus în încheiere Cristi Săpunaru.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Neymar-si-Mbappe-meci-PSG-v-Steaua-Rosie

Citește și: PSG a obținut cea mai categorică victorie, în etapa a 2-a a grupelor UCL, scor 6-1 cu Steaua Roșie

Miercuri, pe stadionul Parc des Princes din Paris, într-un meci din etapa a 2-a, a grupei C din Champions League, pariorii sportivi au avut ce alege, codul bonus netbet, echipa Paris-Saint Germain a dispus cu scorul de 6-1...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X