București, 31 Decembrie 2015.

Cristi Săpunaru, destăninuiri la final de an

Cristi-Sapunaru-dec-2015În vara lui 2010, Cristi Săpunaru, părăsește Rapid București, echipa la care a cunoscut consacrarea în România, plecând la FC Porto.

Cu FC Porto, Cristi Săpunaru, avea să câștige peste un an, mai precis pe 18 mai 2011, Europa League, învingând în finală FC Braga, cu scorul de 1-0.

După aproximativ 5 ani, Cristi Săpunaru revine în Giulești, iar primul meci împotriva marii rivale, Steaua a fost pe Ghencea, terminat cu victoria echipei Rapid.

Cristi Săpunaru își aduce aminte de victoria respectivă și declară conform Dolce Sport: "Cred că a văzut toată Ghencea cum a fost, pentru că pentru mine este un sentiment anume. Este un sentiment special să câștigi împotriva lor și să te bucuri cu acei fani minunați, care, cred că în țara asta sunt unici și vor rămâne unici".

Întrebat care a fost cel mai frumos moment la Rapid și cel mai urât moment, Săpunaru a spus: "Cel mai frumos moment a fost când am semnat și atunci când am învins Steaua cu 5-1, iar cel mai trist a fost cel cu bricheta".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.