București, 18 Mai 2018

Cristi Pustai, după victoria cu FC Voluntari: De data aceasta, este foarte frumos că am câștigat

Cristi-Pustai-Mai-2018

În ultima partidă a etapei intermediare din play-out-ului Ligii 1, disputată joi la Mediaș, Gaz Metan câștigă cu scorul de 1-0, împotriva echipei FC Voluntari și face rocada în clasament cu ilfovenii.

FC Voluntari a evoluat din minutul 81 în 10 oameni, portarul Balaure a fost eliminat pentru fault în calitate de ultim apărător, asupra lui Rondon. Darius Olaru a reușit să marcheze singurul gol al partidei cu un șut cu capul, în minutul 60, din centrarea lui Caiado. Gaz Metan, putea să-și mărească avantajul în minutul 84, atunci când șutul deviat cu capul al lui Iulian Cristea, a nimerit bara transversală.

După meci, antrenorul echipei Gaz Metan, Cristi Pustai, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „De data aceasta, este foarte frumos că am câștigat în lupta cu una din cele două echipe, care n-au beneficiat de rotunjire, Chiajna și Voluntari. Va trebui ca din acest moment să adunăm puncte, să rămânem cel puțin pe locul acesta în clasament. Este un program infernal, dar toate echipele îl au și eu zic că până acum, ne-am descurcat bine. Toate jocurile sunt importante, am intrat pe ultima sută de metri, mai sunt patru, foarte important este și acesta de luni, pentru că este cu o echipă cu care ne confruntăm direct, cu care dacă reușim să obținem puncte la Timișoara, eu zic că în mare parte, matematic ne-am salvat de la retrogradare.”

Citește și: CFR Cluj învinge Craiova, după un final de meci dramatic și trece din nou pe prima poziție a clasamentului

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii