București, 02 Octombrie 2016

Cristi Pustai: Suntem o echipă mică, dar cu suflet mare

După victoria meritată, scor 1-0, în partida Gaz Metan- FC Voluntari, disputată sâmbătă la Mediaș, Gazul ocupă o poziție în clasament, loc 6, de play-off, cu 16 puncte. Orice alt rezultat, clasau cele două echipe în play-aut.

Singurul gol al meciului, a fost marcat de Mircea Axente, cu un șut cu capul, în minutul 52, din centrarea lui Eric.

După meci, Cristi Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan, a declarat la postul TV Digi, următoarele: "De rezultat sunt foarte mulțumit, pentru că, în sfârșit, am reușit să revenim cu cadența bună, prin victoria de acasă. Jocul, mai scârțâie pe alocuri. Puteam să închidem jocul, puțin mai repede, în momentul în care oaspeții au riscat".

"Eu zic că este bine, am ajuns la cifra 16, repet îmi pare rău după punctele cu Chiajna și Timișoara, iar acum puteam fi pe locul doi. Suntem o echipă mică, dar cu suflet mare și încercăm să ne adunăm puncte acum, pentru că oricum se împart la doi și nimic nu este stabilt dinainte", a mai spus Cristi Pustai.

De precizat faptul că, la jumătatea primei reprize, Florin Cernat a fost lovit cu cotul de Cristea, sângerând abundent, fiind schimbat cu Lungu și transportat cu ambulanța la spital.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Publicitate