Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 20 Aprilie 2016.

Cristi Pustai: Cred că locul lui Gaz Metan este în Liga 1

Gaz Metan-FC Brasov, 3-1 În etapa intermediară din Play-off-ul Ligii a 2-a, seria a 2-a, la Mediaș s-au confruntat marți în primul meci, echipele Gaz Metan și FC Brașov, la capătul căruia scorul a fost 3-1 în favoarea echipei gazdă.

Gazdele au început în forță partida și Coșereanu are prima ocazie de gol. Acesta a șutat din marginea careului pe colțul lung, în minutul 4 și mingea a fost deviată în corner.

Cea mai mare ocazie de gol a fost ratată de Andor în minutul 15. Singur cu portarul, acesta a șutat din 8 metri în plasa laterală.

Tîrcoveanu a deschis scorul pentru Gaz Metan, în minutul 19, în urma unui șut din 8 metri pe colțul scurt, ușor deviat.

În minutul 32, Lucian Cristea faultează la marginea careului, vede cartonaș galben și lovitura liberă pentru brașoveni este executată de Matei, peste poartă.

În minutul 60, brașovenii egalează prin Marius Matei, în urma unui șut cu latul din 6 metri. Peste numai 6 minute, radu Zaharia marchează pentru medieșeni, în urma unui corner, cu un șut cu capul.

Cristi Gavra, majorează scorul la 3-1, cu un șut puternic din 16 metri, minutul 68. Cu 12 minute înaintea finalului de meci, Lucian Cazan vede cartonașul roșu și este eliminat pentru o intrare imprudentă la marginea careului.

Antrenorul echipei Gaz Metan, Cristi Pustai, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: "Mă bucur că am reușit victoria cu brașovenii, întrucât acum suntem la o diferență de 8 puncte față de ei. În aceste trei etape am reușit să marcăm 8 goluri, dar multe similitudini cu egaluri la 1, care nu dau bine nici pentru liniștea noastră a celor de pe margine și nici a celor din teren. Am fost egalați în fiecare joc, dar este bine că am crezut în șansa noastră și în victorie. Ratăm încă enorm de mult. Este bine să avem ocazii, dar ați văzut pe final când oaspeții erau în 10 oameni, am ratat enorm de mult".

"Clubul se află într-un moment foarte greu și numai cu o promovare putem să aducem oameni lângă echipă, pentru că este păcat. La Gaz Metan sunt niște condiții decente, avem și spectatori și condiții de antrenament. Cred că locul lui Gaz Metan este în Liga 1", a spus Pustai in incheiere.

După acest rezultat, Gaz Metan își consolidează locul 1 cu 30 puncte, fiind la 4 puncte față de ocupanta locului secund UTA. FC Brașov, ocupă locul 4, cu 22 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.