Megamenu for Bootstrap
 


București, 18 Iulie 2017

Cristi Ganea a marcat un gol fabulos, în meciul FC Viitorul- Gaz Metan, 3-0

Viitorul-Gaz-3-0-etapa-1

Gheorghe Hagi și echipa sa, FC Viitorul au debutat cu dreptul în noua ediție de campionat al Ligii 1, câștigând meciul disputat luni pe propriul teren, cu Gaz Metan, scor 3-0.

Golurile au fost înscrise de Aurelian Chițu, minutul 31, Cristi Ganea, minutul 37 și George Țucudean, minutul 62. Cel mai frumos gol al etapei, a fost cel marcat de Cristi Ganea, din lovitură liberă de la peste 30 metri, mingea șutată puternic a intrat în plasă, lovind mai întâi vinclul porții lui Greab!

În afara celor trei goluri, fiecare echipă a mai avut câte o bară, FC Viitorul prin Ovidiu Herea, în minutul 29 și Gaz Metan, prin Danci, în minutul 72.

În victoria obținută de FC Viitorul, Romario Benzar a fost coautor la două din cele trei goluri, cel al lui Chițu și cel al lui Țucudean.

Autorul ultimului gol al meciului, George Țucudean, a fost întrebat după meci de reporterul televiziunii Digi, despre meciul de Supercupă pierdut cu FC Voluntari, spunând: „Păcat, era un trofeu important, nu a fost să fie, am folosit și mulți jucători tineri, iar pe parcursul campionatului o să fie nevoie de toți, să fim obișnuiți cu meciurile tari. Astăzi ne-am revenit și după deplasarea obositoare din amiclul cu Marseille și am fost destul de proaspeți.”

În încheiere, George Țucudean a mai spus: „Urmează un program destul de greu în continuare, atât pe plan intern cât și în Cupele europene, iar antrenorii trebuie să facă un program cât mai ușor pentru noi, să nu ne încărcăm foarte mult la antrenamente, să fim toți pregătiți și să nu ne accidentăm. Va trebuie ca rezervele care vor intra, să se ridice la nivelul titularilor. Am marcat în seara asta, mă bucur și îmi dă încredere. Pe viitor sper să marchez din nou. Golul lui Cristi Ganea, a fost fabulos! Ca portar, n-ai ce să-i faci la un asemenea gol!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii